Kasiksen Liikenne Oy antaa asiakkailleen laatulupauksen joukkoliikennelain 48 § mukaisesti.

Laatulupauksemme linja-autoliikenteessä

Kasiksen Liikenne Oy sitoutuu tarjoamaan parasta mahdollista palvelua linja-autoliikenteessä.

Tässä laatulupauksemme:

– Turvallisuus etusijalla

Kaikki linja-automme ovat säännöllisesti huollettuja ja tarkastettuja, jotta varmistamme matkustajien ja henkilökuntamme turvallisuuden. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita, noudattaen kaikkia liikenneturvallisuusmääräyksiä.

Autoissa on alkolukot.

– Mukavuus ja laatu

Kalustomme on modernia ja hyvin varusteltua, tarjoten matkustajillemme mukavat ja miellyttävät puitteet matkustamiseen. Panostamme matkustusmukavuuteen ja palvelun laatuun, jotta matkasi on aina nautittava kokemus.

– Tarkkuus ja luotettavuus

Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja reiteistä. Voit luottaa siihen, että saavumme ajoissa ja matkamme sujuvat suunnitellusti. Tavoitteenamme on tarjota luotettavaa ja johdonmukaista palvelua joka kerta.

– Ystävällinen asiakaspalvelu

Henkilökuntamme on ystävällistä ja palvelualtista, aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, ja pyrimme ylittämään odotuksesi joka kerta.

– Ympäristöystävällisyys

Olemme sitoutuneet ympäristön suojeluun ja kestävään kehitykseen. Käytämme polttoainetehokkaita ajoneuvoja ja minimoimme päästömme, jotta voimme osaltamme edistää puhtaampaa ja kestävämpää liikennettä.

Kasiksen Liikenne Oy – Luotettavaa, mukavaa ja turvallista linja-autoliikennettä.

Matkustamme yhdessä kohti parempaa huomista!